Bag om Biddet

Bag om Biddet er skrevet af Dyrlæge Christina Suntum Sørensen fra Hestemund.dk. Det er en praktisk orienteret bog som går ind i mange aspekter omkring bidtilpasning. De anatomiske forhold, hestens reaktion på biddet, konfliktadfærd, brugen af biddet, og mange gode råd og gamle myter bliver diskuteret.

 

Køb bogen som paperback:

194,- dkr.  (169,- dkr + 25,- dkr porto)

“En fantastisk bog, der er skrevet i et sprog hvor alle kan være med. Jeg ville ønske jeg havde tillært mig denne viden noget før”

- Dorte Hunskjær Kristiansen, Kjellerup

“”Bag om Biddet” er i sin fremstilling, en særdeles velunderbygget og saglig bog, der går i dybden med den korrekte brug af biddet, uanset om man rider spring, dressur eller er fritidsrytter. Man må håbe, at rigtig mange ryttere vil læse denne bog, for sagen er vel den, at alt for mange af os mener at biddet på netop vor egen hest fungerer udmærket, men gør det nu også det? Måske kunne det gøres bedre?”

- Dan Nielsen, Hest og Rytter

“Lige den bog, der har manglet for at give ryttere og trænere af heste en forståelse for, hvor vigtigt det er for samarbejdet og harmonien mellem hest og rytter, at den enkelte hest går med et bid, der passer til dens anatomi i munden og til dens psyke. Med denne bog i hånden får man et ekstra redskab til at skabe den bedst mulige kommunikation mellem hest og rytter.”

- Lene Særmark, BBH Basisinstruktør, Slagelse

Titel             : Bag om Biddet, en guide til valg og brug af bid.

Paperback   : 88 sider

Sprog          : Dansk 

ISBN-13       : 978-8799519514

 

Christina Suntum Sørensen er stifter af www.bidtilpasning.dk og www.hestemund.dk. Hun er uddannet dyrlæge og arbejder udelukkende med heste. Hun er selv rytter og heste har altid fyldt en stor del af hendes liv. Gennem årerne har hun øget sit kendskab til hestens naturlige adfærd, anatomi og biomekanik, og det har ændret hendes syn på vores håndtering af heste og rytterens kommunikation med hesten under ridning. Til dagligt arbejder Christina med bidtilpasning og tandbehandling af heste. Hun arbejder ikke kun med at finde det bid der passer til hesten, men også med rytterens brug af biddet og forståelsen for hestens adfærdsmæssige reaktioner på biddet.  Christina holder inspirerende og lærerige foredrag i hele landet omkring bid og bidtilpasning. På hendes workshops kan du prøve at ride med en tøjletryksmåler og få hjælp til at finde det rigtige bid. Hun tager også rundt i hele landet og lave bidtilpasninger og tandbehandlinger på heste.  

Enter your email address in the box to watch the video